HTML

Szubjektív érdektelenségek

Friss topikok

Címkék

Archívum

Bemutatkozó poszt

2014.05.06. 17:20 Katze127

Sziasztok!

Ez itt a bemutatkozó poszt. Röviden, hogy ki vagyok? Nos, annyit elárulok, hogy lány vagyok, és már alulról nyaldosom  a nagykorúság sáros léceit. Szólítsatok csak Katzénak.

Ez a blog, röviden arról fog szólni, hogy mindazokat a dolgokat írom bele, amit nincs kivel megvitatnom, csak saját magammal. Ennek általában az az egyszerű oka, hogy rajtam kívül senki mást nem érdekel az adott kérdés, vagy téma. Ezért is lett a blog neve Szubjektív érdektelenségek, hiszen rajtam kívül kétlem, hogy bárkit is érdekelnének majd a dolgok, amiket beleírok. De, ha esetleg mégis lesz valaki olyan elvetemült, hogy beleolvas, maximum felkerülök Subbára vagy Napiszarra. (A subbára inkább, az igényesebb és viccesebb.)

Szóval, ha valaki rávetemedik, hogy olvassa az agymenéseimet, jó olvasást!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás első

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektiverdektelensegek.blog.hu/api/trackback/id/tr1006127480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása